Luźne rozmowy o J25
Moderator: luk4s7
Re: Luźne rozmowy o J25
Koledzy uwierzcie mi też miałem spory dylemat z tym wyborem, owszem kolor Sand jest super ale ten, który ostatecznie wybrałem też mi się podoba (kolor jest droższy w cenniku ale wiadomo ze ceny mi nie podnieśli) . Natomiast w życiu różnie bywa i nie chciałbym aby przy odprzedaży jeśli będę do tego zmuszony ktoś mi zarzucił, że był malowany, druga sprawa jest taka że ponowne malowanie nie konieczne może być idealne i może mieć inny odcień (wiadomo tego nie robi fabryka tylko zewnętrzna firma - lakiernia) i taka świadomość przy zakupie nowego auta z salonu za nie małą cenę zaważyła o moim wyborze.
Generalnie jestem zadowolony, a auto sprawuje się super.
Generalnie jestem zadowolony, a auto sprawuje się super.
Władzio wysłałem Ci pw
No i super!
Odebrałem , udało się uniknąć dotykania wiązki przez ASO. Zostałem na rozwiązaniach OEM. Znalazłem, że toyota ma wyłączanie kluczyka ( jak w Subaru) , ale można też schować w etui RFID
176 strona instrukcji
176 strona instrukcji
Czy ktoś znalazł może jakieś dostępne gumowe dywaniki dedykowane do tego modelu? W necie znalazłem jedynie Evamats, ale to nie guma.
Są bo kilka samochodów które były u mnie miało. Ja kupiłem na tył wykładzinę bagażnika. Potem wrzucę zdjęcie.
Byłbym wdzięczny o podesłanie zdjęć i namiarówkylon pisze: 12 sty 2025, 12:10 Są bo kilka samochodów które były u mnie miało. Ja kupiłem na tył wykładzinę bagażnika. Potem wrzucę zdjęcie.
- Rokfor32
- Klubowicz
- Auto: Wiele. Różnych. Większość Toyoty.
- Kontakt:
A to nie jest aby akcesoryjne wyposażenie dilowanie przez Toyotę?
Jeżeli można zapytać, gdzie kolega to kupił?
Słynny chiński portal 

Dzień dobry 
Poproszę o podpowiedź , gdzie schować/ przymocować CB (Midland M-5)
Gruszka oczywiście na nawiewie ,ale zastanawiam się nad resztą.

Poproszę o podpowiedź , gdzie schować/ przymocować CB (Midland M-5)
Gruszka oczywiście na nawiewie ,ale zastanawiam się nad resztą.
Ja na razie projektuję sobie drobne udogodnienia w bagażniku. Już się lakierują.
Potrzeba matką wynalazków. Niby nic wielkiego ale zauważyłem, że schowek w bagażniku jest zaprojektowany pod jakąś dużą torbę lub apteczkę. Przynajmniej w Polsce nic tam nie ma. Za każdym razem chcąc włożyć tam kilka rzeczy wypadały one na zewnątrz po otwarciu klapki. To samo zauważyłem u Naszych Klientów. Dlatego stworzyliśmy prostą kratkę która pozwala temu zapobiec. Można ją przykręcić lub wkleić na taśmę dwustronną. Od wewnątrz łatwo coś drobnego przymocować na system molle. U mnie np. będzie tam między innymi latarka w pokrowcu taktycznym. Pobawimy się w różne warianty. Kratka w poniedziałek po próbie generalnej trafi na laser i do sprzedaży.
Mamy też wersję z gaśnicą ale ta wymaga jeszcze zmian. Torba też będzie

Mamy też wersję z gaśnicą ale ta wymaga jeszcze zmian. Torba też będzie