Błędy i powiadomienia
Moderator: luk4s7
Błędy i powiadomienia
Czołem,
1/ Za każdym razem gdy kończę jazdę wyświetla mi się na zegarach, żeby sprawdzić tylne fotele (2gi rząd) - miał ktoś coś takiego?
2/ w aplikacji wyskakuje mi komunikat at żeby zrobić przegląd - mimo że mam dopiero przejechane 2500
1/ Za każdym razem gdy kończę jazdę wyświetla mi się na zegarach, żeby sprawdzić tylne fotele (2gi rząd) - miał ktoś coś takiego?
2/ w aplikacji wyskakuje mi komunikat at żeby zrobić przegląd - mimo że mam dopiero przejechane 2500
Re: Błędy i powiadomienia
Punkt pierwszy mam za każdym razem. Może chodzi o to aby dziecka nie zostawić w aucie
.

- Jake
- Moderator
- Auto: Toyota 4-Runner 3.4 V6 1991
- Kontakt:
Doskonale XD XD A jak ktos nie ma dziecka to tez musi sprawdzac?kylon pisze: 09 sty 2025, 15:50 Punkt pierwszy mam za każdym razem. Może chodzi o to aby dziecka nie zostawić w aucie.

-
- Auto: 4Runner 3gen V8 1UZ 1998
LandCruiser150 2.8D 2021
LandCruiser250 2.8D 2024
Ad.1 w każdej nowej Totyocie/Lexusie od 2023r wyskakuje ten komunikatbartoszma pisze: 09 sty 2025, 15:39 Czołem,
Można to wyłączyć w ustawieniach "zegarów" na desce.bartoszma pisze: 09 sty 2025, 15:39 1/ Za każdym razem gdy kończę jazdę wyświetla mi się na zegarach, żeby sprawdzić tylne fotele (2gi rząd) - miał ktoś coś takiego?
Błąd aplikacji. Rozmawiałem z kolegą z TMPL o tym bo miałem ten sam problem w innym aucie. Po jakimś czasie poprawili chyba bo teraz mam prawidłowo.bartoszma pisze: 09 sty 2025, 15:39 2/ w aplikacji wyskakuje mi komunikat at żeby zrobić przegląd - mimo że mam dopiero przejechane 2500
Błędy aplikacji już usunięte.
A podpowiecie jak wyłączyć powiadomienie o tylnych siedzeniach? Nie mogę znaleźć w ustawieniach na zegarach
A podpowiecie jak wyłączyć powiadomienie o tylnych siedzeniach? Nie mogę znaleźć w ustawieniach na zegarach
Z tego co się dowiedziałem w Aso, nie można wyłączyć tego komunikatu
Bo to wymóg unijny, żeby dziecka nie zapomnieć. Jak nie masz dziecka to ewentualnie zwierzaka - i nie mówcie, że nie macie tego i tego bo zawsze możecie mieć;)
- Jake
- Moderator
- Auto: Toyota 4-Runner 3.4 V6 1991
- Kontakt:
Ale kretynizm xD a jak nie mamy ani tego ani tego? XDWolfie pisze: 17 sty 2025, 14:22 Bo to wymóg unijny, żeby dziecka nie zapomnieć. Jak nie masz dziecka to ewentualnie zwierzaka - i nie mówcie, że nie macie tego i tego bo zawsze możecie mieć;)
- Rokfor32
- Klubowicz
- Auto: Wiele. Różnych. Większość Toyoty.
- Kontakt:
To po prostu (zgodnie z komunikatem) zerkasz, czy aby się to (stan nieposiadania) aby czasem nie zmienił. Dajmy na to, na dziecko sąsiada ...