Światła w 80
Moderator: luk4s7
Światła w 80
Czy można w jakiś sposób poprawić światła w 80 .
Re: Światła w 80
Było troche na forum, nawet o xenonach, też się czaję i chyba kupię gotowca z USA/CHINA i dorobię naklejkę homologacyjną 

kupic nowe lampy...z homologacją na jurope...po około 150 zł nowe szt....a nie jak szmatleksy na allegro po 300 do 500 zł za szt. za złomy 20-to letnie.....wymieniłem razem z pozycjami po 30 zł...i świeci jak ta lala...do tego dopięte do długich halogeny ....i jest super
....zadne xseny sreny czy lasery za hugo wie jakie szelesty..... 

I o to mi chodziło , czy kupić nowe czy szukać wrażeń w elektryce .
A gdzie macie takie ceny na nowe światła?? Please!
Prosze bardzo........
lampy przednie.....
http://allegro.pl/reflektor-lampa-toyot ... 10412.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pozycje przednie.....
http://allegro.pl/lampa-pozycyjna-nowy- ... 31086.html" onclick="window.open(this.href);return false;
sobiscie kupowałem w sklepie w 3miescie...wyszło jeszcze taniej........i maja wytłoczona na szkle homologacje na jurope...a do tego są nowe...i dość tanie...co w porównaniu z uzywkami choćby japańskimi niebo a ziemia......
lampy przednie.....
http://allegro.pl/reflektor-lampa-toyot ... 10412.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pozycje przednie.....
http://allegro.pl/lampa-pozycyjna-nowy- ... 31086.html" onclick="window.open(this.href);return false;
sobiscie kupowałem w sklepie w 3miescie...wyszło jeszcze taniej........i maja wytłoczona na szkle homologacje na jurope...a do tego są nowe...i dość tanie...co w porównaniu z uzywkami choćby japańskimi niebo a ziemia......

Dzieki...jakoś mi umkneło to na aledrogo... 

Jak kupisz to daj znać jak z jakością, bo jestem na drodze wstawiania soczewki.
Ja kupie dopiero pod koniec lutego... żona kasę zamkneła 

Też mi wielka kasa jak na J8 HAHAHA
Ale dobra, ja dam znać jak skończę swój projekcik.
Ale dobra, ja dam znać jak skończę swój projekcik.

Jak to nie jest duża kasa dla Ciebie, to służę swoim adresem ( jakbyś chciał wysłać) lub numerem konta. No chyba, że się wycofasz, bo to jednak za dużo kasy
. Przyjmę również inne prezenty 

To ci piwo na campie postawie
Jak będziesz miał na wache żeby przyjechać

- rybkabartek
- Auto: LJ70
- Kontakt:
kasa w woj. lubelskim strumieniami nie płynie 
a co do lamp to kupowałem od gości już cztery komplety światełek tylnych do J7
jakość.. hmm nie zachwyca, ale też nie jest tak źle, nowe - czyste, ładnie się prezentują.. plastik jednak wygląda na kruchy, mimo to nigdy mi nie pękła żadna sztuka. Jestem zadowolony z tych produktów - jak można być nie zadowolonym w takich cenach..

a co do lamp to kupowałem od gości już cztery komplety światełek tylnych do J7
jakość.. hmm nie zachwyca, ale też nie jest tak źle, nowe - czyste, ładnie się prezentują.. plastik jednak wygląda na kruchy, mimo to nigdy mi nie pękła żadna sztuka. Jestem zadowolony z tych produktów - jak można być nie zadowolonym w takich cenach..
Trzymam Cię za słowo !! Zgłosi się paru chętnychpki pisze:To ci piwo na campie postawie![]()

Mówiłem że dam znać więc proszę.
Bixenon rodem z koncernu ludowozów wstawiony w oryginalną lampę 80tki. Szkło wypolerowane. Dołożyłem spryskiwacze, zbiornik z trzema pompami, dodatkowy zbiornik zwiększający objętość, okazało się że instalacja do spryskiwaczy była, potrzeba mi jeszcze przekaźnika czasowego od spryskiwaczy i przycisk. Palniki D2S, małe chińskie przetwornice

Bixenon rodem z koncernu ludowozów wstawiony w oryginalną lampę 80tki. Szkło wypolerowane. Dołożyłem spryskiwacze, zbiornik z trzema pompami, dodatkowy zbiornik zwiększający objętość, okazało się że instalacja do spryskiwaczy była, potrzeba mi jeszcze przekaźnika czasowego od spryskiwaczy i przycisk. Palniki D2S, małe chińskie przetwornice